Suositukset

  Neidillä oli sen verran verenkierron lisääntymistä lantion tasolla edesauttava kotisivu, että pitihän se tutustua ja otin siis outcallin. Huh huh, ainahan sitä käytännössä joutuu pettymään, kun kuvat vaihtuvat näkymään reaalimaailmassa, mutta tällä kertaa poikkeus vahvisti säännön, makuasioita tietenkin, mutta on mielestäni todella hot.
  Hyvistä kuvista sekä huolellisesti toteutetusta kotisivusta ja vieläpä hyvällä kieliasulla varustettuna syntyi väkisinkin ennakko-odotus kylmästä ammattilaisesta, mutta siinäkin olin väärässä. Aivan päiväunimatskua, ensivaikutelma kiltti vähän ujo naapurin tyttö, josta sitten kuoriutuikin hetkessä todella estoton pornostara. 10/10, otan uusiksi ainakin arvosanaa vastaavat kerrat.

  -Rob Hood
  I have been a client of Jade for some time now and I can confidently say that she is one of the best in the business. Not only is she incredibly skilled and knowledgeable about what she does, but she is also a kind and caring individual who genuinely wants to make sure that her clients are satisfied.
  She is able to provide a range of services, from sensual massage to more intimate encounters, and she always ensures that her clients feel comfortable and relaxed. She has a great sense of humor and a friendly demeanor, which makes the experience all the more enjoyable.
  I would highly recommend Jade to anyone looking for a top-quality and satisfying experience. She is truly a gem in the world of sex work.

  -Sexplorer
  Huikean hurmaava hupakko.

  -Nautinnon nälkäinen
  Kolmen kauniin naisettaren syleilyssä 
  Kun saavuin Jaden, Inarin, Julia paikkaan minulla oli mitä lämpimin vastaannotto. Kolme kaunotarta otti minut lämpimästi vastaan ja tunsin, että olin haluttu vieras. He pelasivat todella hyvin yhteen koko session ajan ei tullut yhtään tylsää hetkeä. Jos joku haluaa kokeilla neljän kimpaa, suosittelen mitä lämpimimmin Jadea, Inaria ja Juliaa. Itsekkin otan vielä joku kerta heidän kanssaan uuden session.
  Jade - jumalaisen kaunis kaunotar, vielä kauniimpi mitä kuvat antoivat odottaa, ja hän oli pukeutunut juuri niinkuin sovimme. Kun menimme rappusia ylös, hänen peppua oli vaikea vastustaa. Todella lämmin ja sydämellinen kaunotar, hänen kanssaan otan yksityis tapaamisen ensi tilassa.

  -Ville
  Varaaminen ja kommunikointi todella helppoa ja vaivatonta. Parkkipaikan ja oikean talon löytäminen tuotti ehkä vähän enempi hankaluuksia kuin olisi pitänyt mutta loppuviimein pääsin perille. Kyseessä on siis varsin näyttävä ja 180cm+ pitkä hyvässä tikissä oleva tapaus. Olin tavan mukaisesti tilannut GFEtä ja sitä tosiaan olikin tarjolla. Ei kiirettä eikä hoppua vaan kaikessa rauhassa edettiin ja aika paljon sai jarrutella ettei nalli lähtenyt suikkarin aikana. Jaden tapa survoa koko vehje kurkkuun asti tuntui aivan jumalaiselta. Pari asentoa läpi ja lopetus doggyssä välillä ihastellen hyvin sijoitetun peilinkin näkymiä. Toiseen kierrokseen ei oikein paukut enää itsellä riittäneet mutta kovalla työmoraalilla sekin saatiin loppuun puserrettua...

  -Pertti -62
  Löysin Jaden verkkosivuston sattumalta, ja olen erittäin tyytyväinen, että päätin ottaa yhteyttä. Jade on työtään sydämellä tekevä ammattilainen, joka on omistautunut asiakkaidensa täydelliseen tyytyväisyyteen ja hän suhtautuu työhönsä suurella intohimolla ja taidolla. Hänen taitavat ja tietoiset kädet osasivat navigoida kehoni läpi tavalla, joka jätti minut uupuneeksi mutta tyytyväiseksi. Hän oli valmis mukautumaan toiveisiini ja Jaden kanssa tunsin olevani arvostettu ja huomioitu, mikä on minulle tärkeää.
  Mielestäni Jaden vahvimpia puolia ovat hänen ystävällisyytensä ja huumorintajunsa. Hän luo rennon ja miellyttävän ilmapiirin, joka tekee kokemuksesta entistä nautittavamman. Jade on aidosti lämminhenkinen ihminen, joka kuitenkin osaa kääntää tilanteen hetkessä kiihkeämmäksi ja intensiivisemmäksi. Kaiken kaikkiaan, suosittelen Jadea lämpimästi kaikille, jotka etsivät laadukasta seuraa. 

  -Merihevonen69
  Kävin tapaamassa neiti Jadea tässä äskettäin, ja onhan hän pitkä, hoikka, atleettinen, hyvännäköinen, asialliset kotisivut, luonnossa vielä paremman näköinen kuin kuvissa (jos mahdollista)...
  ...mutta tärkeintä ja parasta hänessä on ystävällisyys, aktiivinen osallistuminen, asiakkaan toiveiden herkkä huomioon ottaminen, fiksuus... hyvin lämmin ihminen, ja samalla myös raudankova ammattilainen!

  -JämeräpartainenInsinööri
  Aivan ihana lämmin vastaanotto Jadelta. Oli mukava ”massage room” roolipeli jossa sain hieroa kevyesti Jadea leikkien että hän oli asiakkaani . Tästä ”asiakas” kiihottui josta sitten seuraasi lämmin intiimi kanssakäyminen.
  Tapa jolla Jade palvelee on aivan 10 arvoinen 
  Kiitos Jade ihanasta hetkestä

  -Mr E (E as in enjoying)